Astrowereld

Box 3758 Maria

Maria
Afwezig

Als Life coach kan ik je helpen met vragen over familie, liefde, werk, financiën, huisvesting. Laat mij je helpen op het pad van jouw levensvragen. De kaarten en inzicht via gevoel, ondersteunen mij hierbij. Zomaar je verhaal vertellen geeft al inzicht in jouw leven, en wat op dat moment speelt.

Ik wil je graag verder helpen op jouw levenspad, en met jou zorgen dat je een blijer mens kunt zijn. Het vertrouwen geven wat je nodig hebt om door te gaan in een situatie.

Specialisaties: kaartleggen, Lenormand kaarten, engelenkaarten, pendelen, rouwverwerking, coachen, reiki, shambala reiki, zandlezen, tasjeslezen, tekenen vanuit je hart met bijenwas, bloemlezen.

Relaties
Liefde, relatie, wat er komen gaat. Loslaten van oude zaken, om door te kunnen gaan naar het nieuwe. Communicatie. Luisteren en oplossingen vinden. Hoe verwerk je een scheiding, in welke vorm dan ook, en wat kun je er aan doen.

Kinderen
Faalangst , gedragsproblemen, relatie kind en ouder.

Werk
Relatie tot werk. Een nieuwe werkkring. Hoe kunnen we een situatie in werk verbeteren. Omgaan met veranderingen. Vertrouwen in jezelf ontwikkelen. Toch kunnen omgaan met de collega waar het moeilijk mee is.

Financiën
Situatie financiën , oorzaak/gevolg , kijken naar oplossingen en mogelijkheden.

Mijn naam is Maria, en ben mij vele jaren geleden gaan verdiepen in spiritualiteit. Het heeft mij veel gegeven, en door opleiding en ervaring ben ik zover gekomen, dat ik hiermee voor anderen een steun kan zijn, in de weg die zij moeten gaan. Mijn intuïtie en waarnemen versterken het gevoel waar ik mee werk.

Ik werk ook regelmatig mee met rouwverwerking in welke vorm dan ook. Dit kan zijn het verlies van een geliefde, maar ook het afscheid nemen van een kind die op zichzelf gaat wonen. Een baan die je verliest.

Ik help je graag op de weg die je moet gaan, en geef graag inzicht in jouw levensvragen.

Verder geef ik consulten en diverse workshops en cursussen in Kaartleggen, Pendelen, Tekenen vanuit je hart met bijenwas, ontspanningsmassage hoofd-nek-schouders. Reiki, tasjeslezen. Huiskameravonden met kaartleggen en tasjes lezen, bloemlezen, meditaties.

Warme groet,

Maria

*Elke dag kan een cadeautje zijn, laat je levenspad met bloemen bestrooid zijn.