Astrowereld

Box 8018 Jose

Jose
Afwezig

Welkom, mijn naam is José.

De tarot en astrologie geven mij antwoord op de vraag waarom iedereen zo anders reageert op het leven. In je horoscoop ligt je potentieel, je kunt het zien als een soort van levenswegkaart. Je kunt in de horoscoop je behoeftes en talenten zien, dat wat je zou kunnen ontwikkelen of ontdekken van jezelf.

Natuurlijk draaien de planeten verder, het leven staat niet stil. Je kunt met verschillende astrologische technieken tendensen aangeven. Je kunt nooit een exacte gebeurtenis voorspellen, wel welk thema gaat spelen.

De tarotkaarten gebruik ik niet om de toekomst te voorspellen, maar als inzichtgevend instrument. Naar mijn weten is toekomst voorspellen niet mogelijk. Zoals een groot Frans filosoof schreef: ‘De toekomst, die moet je niet voorspellen, maar mogelijk maken.’

Zowel de psychologische astrologie als de tarot vind ik een waardevol hulpmiddel om meer inzicht te krijgen in jezelf. Je kunt de hele wereld wel willen veranderen, maar de verandering begint toch echt bij jezelf. Het is mooi om je bewust te worden van je zelf, om vandaar uit te leren begrijpen op welke manier je jezelf het beste kunt ontplooien of hoe je met een actuele situatie om kan gaan. Welke acties je zou kunnen ondernemen.
Vaak weet je dit innerlijk al wel, maar een horoscoopanalyse of een tarotlegging kunnen je net dat zetje geven, waardoor je weer verder kunt met je persoonlijke ontwikkeling of met een situatie.

Soms is het fijn om alleen maar even je verhaal of emoties kwijt te kunnen door in gesprek te gaan. Ook daarvoor kun je bij mij terecht, ik luister oprecht.

Wil je weten wanneer ik online ben, je kunt me smsen of mailen: JoseSpirit8018@gmail.com

Graag tot ziens of tot horens,

José