Astrowereld

Box 8027 Jet

Jet
Afwezig

Lief Mens,

Als lichtwerker met diverse kwaliteiten o.a. coach, medium help ik u met uw levensvragen / -problemen, zoals bijvoorbeeld relatie met uzelf, werk, financiën, kinderen, relatie met anderen, hooggevoeligheid etc. Geen vraag is mij te gek.

Heeft u een vraag over de liefde? Ik kijk naar de rode draad wat betreft de liefde, want mogelijk moet u wat doorbreken. Wilt u weten hoe het met uw dierbare overledene is? Als de overledene daar open voor staat, dan geef ik graag de boodschap aan u door.

Waaarom loopt alles tegen? Dit heeft verschillende redenen. Mogelijk “vaart u tegen de stroom in” of er zijn andere aspecten aan de orde waarom het zo loopt. Ik krijg vaak door wat er aan de hand is.

Zit u over uw financien in? Ik kijk ernaar of het gaat verbeteren en mogelijk geef ik een advies erover.

Waarom ontmoet u niemand om een relatie mee te krijgen? Ik weet uit ervaring waar het probleem ligt en tevens geef ik u tips en tools mee waar u wat mee kan om het te doorbreken.

Zo zijn er vele door u gestelde vragen waarmee ik u kan helpen. Bij het stlel van vragen krijg ik een boodschap van boven door. Dit is of in beelden of ik hoor het. Spontaan kan een overledene tevoorschijn komen, die via mij voor u een boodschap heeft.

Bij iedere vraag krijgt een gedegen informatie waar u wat mee kan. Het zal u soms verwonderen wat het gesprek met zich mee brengt. Tevens ontvangt u via mijn stem een healing waar u zich anders in uw vel gaat voelen. Overigens heb ik zeer pittige levenservaringen die tijdens het gesprek nuttig kunnen zijn.

Van harte bent u welkom!

Blijde groet,

Jet