Astrowereld

Box 3691 Henriette

Henriette
Afwezig

Foto-analyse is ook mogelijk. DIRECT ADVIES OF ONDERSTEUNING NODIG, STUUR EEN MAILTJE OF BEL EVEN, dezelfde dag een antwoord terug.

's morgens met regelmaat aanwezig via Spirit/4u en minimaal 2 avonden per week. Ben ik niet aanwezig, geen probleem want ik reageer dezelfde dag nog op uw mail, telefoon of ingestuurde foto. WWW.ASTROLOGIE-ZONNEKRACHT.NET

Lieve mensen hartelijk welkom bij spirit/4U.

Mijn naam is Henriƫtta en ik mag je helpen bij brandende levensvragen. Aan de hand van je geboortedatum kan ik je levensloop zien met o.a. karakterstruktuur, werkmogelijkheden, relaties, kinderen, talenten, geld, fysieke gesteldheid, gevoeligheid, toekomstanalyses, school en studiemogelijkheden, ouderpatronen, opvoedkundige begeleiding, problemen tussen ouders en kinderen. Als helder-medium krijg ik tijdens het consult vaak dingen te horen en te zien die een rijke aanvulling kunnen zijn op ons gesprek. Wilt U aan de hand van een foto informatie? stuur mij de foto toe en ik probeer z.s.m. te reageren.

Mijn werkwijze is duidelijk en helder en als ervaringsdeskundige van het 'leven' met daarbij de inspiratie van de kosmische energie kan ik je zinnige inzichten geven zodat het leven geleefd kan worden waarvoor het bedoeld is.


Misschien vraag jij je af waarom je hier op aarde bent en waarom je altijd dezelfde problemen of struikelblokken tegenkomt?
De antwoorden hierop zijn voor mij een geschenk die ik graag met je wil delen zodat JIJ inzicht krijgt in deze onmachtsituaties.

Sinds 1998 voer ik mijn eigen praktijk: waar cursussen en workshops worden gegeven maar waar de mens als uniek individu de mogelijkheid heeft om in een vertrouwde omgeving te praten over de dingen die je soms zo bezig kunnen houden.

WWW.ASTROLOGIE-ZONNEKRACHT.NET

hca.vanhamersveld@quicknet.nl

Warme groet

Henriƫtta van Hamersveld-Volkers (erkend ASAS)

www.astrowereld.nl